сите категории

нашите услуги

Matic Express е меѓународна логистичка компанија. Нашата главна дејност е Амазон FBA Испорака во услугата DDP/DDU, вклучувајќи поморски товар, воздушен товар и воздушен експрес и железнички превоз. Ние ја правиме вашата стока безбедна и брза до местото што ќе го наведете.

Амазон ФБА

Од добавувач до Amazon DDP/DDU, од врата до врата од Кина до САД/ЕУ/Велика Британија/CAN/AU/JP/FR/DE/ITA

US
AU
UK
FR
CAN
GR
Од добавувач до Amazon DDP/DDU, од врата до врата од Кина до САД/ЕУ/Велика Британија/CAN/AU/JP/FR/DE/ITA
Експрес

Од Кина до комерцијална/резидентна адреса Испорака на стоки до вас преку DHL/UPS/FedEx/TNT/EMS/ARAMEX

DHL
UPS-от
ФЕДЕКС
ТНТ
ЕМС
Од Кина до комерцијална/резидентна адреса Испорака на стоки до вас преку DHL/UPS/FedEx/TNT/EMS/ARAMEX
Море товар

1: Авиокомпанија со повеќе избор, приоритетна или економска.
2: Царинење, DDP/DDU
3: Врата до врата / пристаниште или пристаниште

ДДП
DDU
CIF
ЦНФ
1: Авиокомпанија со повеќе избор, приоритетна или економска. 2: Царинење, DDP/DDU 3: Врата до врата / пристаниште или пристаниште
Воздушен товар

1: Авиокомпанија со повеќе избор, приоритетна или економска.
2: Царинење, DDP/DDU
3: Врата до врата / пристаниште или пристаниште

ДДП
DDU
1: Авиокомпанија со повеќе избор, приоритетна или економска. 2: Царинење, DDP/DDU 3: Врата до врата / пристаниште или пристаниште
Воз Кина-ЕУ

Царинење, DDP стабилен за ЕУ

ДДП
Царинење, DDP стабилен за ЕУ
Камион транспорт Кина-ЕУ

Царинење, DDP стабилен за ЕУ

ДДП
Царинење, DDP стабилен за ЕУ
Служба за складиште во САД

Практично за складирање или подигање стоки, за да се гарантира вашата стока побезбедна.

Сортирање
Пакување
Капка Испорака
Ракување со враќања
Собирање на FBA враќа
Практично за складирање или подигање стоки, за да се гарантира вашата стока побезбедна.

Видео на компанијата

Matic Express е меѓународна товарна компанија, нејзиното седиште се наоѓа во Шенжен, Кина. Има логистичко искуство од 15 години. Нашата главна услуга вклучува Amazon FBA, морски товар, воздушен товар, воздушен експрес, камионски експрес Кина-ЕУ, експресни возови Кина-ЕУ, испорака FCL и LCL, услуга за складирање и царинска декларација.

Имаме професионални тимови за да обезбедиме услуга за испорака и да решаваме прашања за товарот за клиентите. Нашите стандардни услуги како воздушен товар, морски страв, воздушен експрес и FBA, исто така нудиме услуги со додадена вредност, вклучувајќи консолидација, електронско складирање, двојно царинење, специјална сопствена линија со DDP или DDU итн.

Видео на компанијата

Процесот на услуги

 • контакт со добавувачот

 • подигнете од добавувачот

 • испорака до warwhouse

 • инспекција

 • етикетирање /палетизирање по барање

 • утовар контејнер-извозна декларација-воздушен/морски/пат

 • царинење

 • царинско ослободување

 • контејнери за истовар

 • локална експресна/камион испорака

 • добиени

Приказ на Matic Express

Имаме професионален тим за продажба и технички за да обезбедиме услуги како што се проверка, етикетирање, препакување, утовар/растовар и испорака на стоки за вас. На клиентите им обезбедуваме производи за безбедност и брза услуга!

CHINA RAILWAY EXPRESS
Regular ship sea shipping from Matic Express Company
Matson shipping and DPD Delivery
MATSON ARRIVED ON TIME
Amazon FBA shipping from Matic Express
International express from Matic Express Company
COSCO SHIP SEA SHIPPING
Air shipping and fedEx delivery
Air freight and DHL Delivery
Introducing you Auckland lines by ocean shipping
Trust us we deliver it fast
Shipping from Shenzhen, China to the FTW1 Amazon warehouse in Dallas United States

УСЛУГИ ЗА МАГАЦИРАЊЕ

Обезбедуваме брзо, безбедно, сигурно и ефикасно пакување, етикетирање и товар за клиентите. Нудиме бесплатен простор за складирање повеќе од еден месец за складирање на стоки за клиентите во Кина и следење со ниско долгорочно складирање.

Зошто да не одберете нас

Ќе се стремиме да создадеме единствен меѓународен логистички метод и ќе го препорачаме најсоодветното логистичко решение според видот на стоката, атрибутите на производот, барањата за навременост и приватното прилагодување на националната поделба.

Испратете ни ја вашата порака

Испратете ни ја вашата порака

For price and other inquiry, we will give you response soon.