сите категории
US

FBA

US
Што можам да направам за вас на товар?

1: Ви обезбедуваме соодветна цена на попуст за да заштедите такса.
2: Ви цитираме цена која мора да се совпадне со пазарната.
3: Имаме товарно искуство со 15 години за испорака на Амазон FBA, DDP/DDU, од врата до врата, пристаништа до пристаништа,
4: Имаме продавач со повеќе од 5 години да се занимава со прашања за товарниот превоз.
  5: Имаме силна способност за царинење да издаваме проблеми на увезен товар.
6: Можеме да ви дадеме брзи повратни информации кога сакате да испорачате товар од Кина.
Испраќање на вашата порака до нас