сите категории
Етикетирање

Служба за складиште во САД

Етикетирање
Областа на услугата:
1: Локално складирање Обезбедете локално складирање, транспорт, сортирање, склопување, испорака и обработка во Соединетите Американски Држави
2: Транзит: FBA Транзит 3: Обележување на товар: Обележување на товар на FBA
4: Персонализирана услуга: FBA повратна потврда, едноделна испорака и други персонализирани услуги
5: Помогнете им на продавачите: Помогнете им на EBAY, AMAZON, WISH и другите продавачи на платформи во странство
6: Создадете профит: создадете максимален профитен простор за клиентите
Испраќање на вашата порака до нас