сите категории
FR

FBA

FR
Matic Express главно обезбедува услуга за испорака за продавачите и добавувачите на Amazon од Кина до Франција. Без разлика каде се испраќаат вашите стоки до локацијата или пристаништата на Амазон, ние можеме да ја испорачаме стоката од Кина до складиштето на FBA на Амазон со поморски превоз, воздушен превоз и експрес, Кина-Европа Railway Express. Ние сме во состојба да направиме DDP/DDU и испорака од врата до врата според барањата на клиентите.
Испраќање на вашата порака до нас