сите категории
DHL

Ер експрес

DHL
Matic Express обезбедува воздушен товар и UPS/FEDEX линија за испорака од Кина до Соединетите Американски Држави и обезбедува двонасочен избор на Hong Kong Express Line и Mainland Airline Economic Line, а услугата за испорака UPS/FEDEX е усвоена во вториот дел.
Испраќање на вашата порака до нас