сите категории
Чангша компанија

Профил на компанијата

„Матиќ експрес“ е пронајден во 2007 година, таа е меѓународна товарна компанија во Шенжен, Кина. Изградивме добра соработка со локални добавувачи и обезбедуваме услуга за товарен агент за претпријатието.

In 2018,Changsha Chaintech Supply Chain Management Co,.Ltd was builded in Changsha,China.It is Matic Express's branch.We buildes a professional teams to provide services for seller from Amazon and Walmart. Our main service includes Amazon FBA, sea freight, воздушен товар, меѓународен експрес,China-EU Truck Express,China-EU Railing Express,shipping FCL & LCL,warehousing and customs declaration.The company established a long-term cooperative relations with more than 500 importers and sellers for various sites of FBA Amazon from USA,Europe, Australia, Japan and Southeast Asia.

Matic Express постави магацини во Јиву, Нингбо и Шенжен, во 2019 година, основавме канцеларии и магацини во странство во САД за да им понудиме добра услуга на клиентите.

Филијала Чангша

Записи на Матиќ Експрес

DDP,DDU Amazon by sea shipping

DDP,DDU Amazon by sea shipping

Air shipping from Shenzhen to Chicego US

Air shipping from Shenzhen to Chicego US

Amazon FBA by sea /air freight from China to Worldwide

Amazon FBA by sea /air freight from China to Worldwide

Railway Transport From China to Europe

Railway Transport From China to Europe

DDP,DDU Amazon by UPS,DHL,FedEx,Trucking

DDP,DDU Amazon by UPS,DHL,FedEx,Trucking